Jobba hos oss.

Välkommen till Dalasmaker AB.

Vill du uppleva en härlig säsong tillsammans med oss och bli en av våra medarbetare på någon av våra restauranger uppe på Grönklitt och i Fryksås?

Vi söker nu personal inför vintern.

Vi jobbar gärna med glada människor som ser möjligheter och skulle du även ha erfarenhet inom branschen eller utbildning är det ett plus.
Du har gästfokus, servicekänsla och gillar att samarbeta. Du är naturligt glad och ser möjligheter samt uppgifter löser du med ett leende på läpparna. Ditt ordningssinne har du med dig och lagspel är en sport för dig. Du arbetar givetvis båda dagar, kvällar och helger.

Vi erbjuder ett arbete i ett företag som sätter medarbetaren och gästen i första rummet. Dessutom arbetar vi i en härlig miljö med alla möjligheter för att få fortsätta sitt arbete hos oss både vinter och sommar.

Dalasmaker AB driver:
Toppstugan på Grönklitt.
Restaurang Ugglan & Björnen på Grönklitt.
Restaurang Smidgården, Fryksås.

Restaurang Ugglan & Björnen:
Restaurangen har ca 200 sittplatser där vi serverar lunchbuffé med flera olika rätter dagtid. På kvällarna serveras en a la carte meny samt pizza och i lokalen finns även ett café med smarriga bakverk, mackor mm.

Toppstugan:
Toppstugan har ca 200 platser inne och 150 ute där vi serverar en lunch Ala carte samt bar och fika dagtid. Några kvällar i veckan dukar vi upp med fondue.

Restaurang Smidgården:
Restaurangen har ca 70 platser inne och här serverar vi lunch och avsmakningsmenyer samt fika och våfflor.

Säsongen sträcker sig från dec till april.

Ansökan innehållande CV, foto, personligt brev skickas till jobb@dalasmaker.se

Tänk på att du ansvarar själv för att ta dig till och från jobbet så då bussar inte går de tider vi jobbar bör din plan för hur du ska ta dig från och till jobbet vara löst.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan.

Öppettider:

Alla dagar kl. 10.00 - 21.00.

Gör som 157 SKI TEAM, orsa alpina och Orsa sk anlita oss för era måltider.