Bröllopspaket.

Vi erbjuder ett grundpaket men även andra lösningar efter era önskemål så att det blir unikt för just erat bröllop. Varje meny komponeras i samråd med er men vi har även gjort några menyer som förslag.
Hittar ni inte det ni söker tar vi gärna emot förfrågningar och självklart är det bara ett mejl bort vid minsta lilla fråga.

20-49 pers 1695 kr.
Över 50 pers 1495 kr.

Kontakta oss.

Info@dalasmaker.se
0250-46231.

Vad ingår.

Konsultation inför bröllopet ca 3 h.
Välj restaurang Smidgården, Restaurang Ugglan & Björnen eller Toppstugan.
Brudskål med mousserande inkl. 1 påfyllning.
Middag och fest i festmatsal inkl. Serveringspersonal.
Trerätters bröllopssupé.
Vinpaket till maten (1 glas till förrätt, 1 glas med påfyllning till varmrätt).
Bröllopsdukning med vita dukar och servetter.
Kaffe/the.
Presentbord. 
Lokal öppet till kl. 01.00. 

Vad kan köpas till.

2 snittar till brudskålen – 100kr/person.
Vickning – 60kr/person.
Bröllopstårta – 100kr/person.
Avec – 100kr/4cl.
Snacks, chips, nötter – 30 kr/person. 

Hexagon Guldig bröllopsbåge – 500kr.
Förlängt tillstånd till kl 03.00 – 5000kr.

Provsmakning av bröllopsmenyn inkl. vinförslag mot offert.

Menyförslag.

Här nedan ser ni lite menyer vi gjort innan men självklart gör vi även menyer i samråd med er.

Förätter:  

*Citrongravadröding, kavringkrutong, forellrom, vattenkrasse, dillemulsion, gröna blad, palsternackschips. 
*Örtrostad hjort i tunna skivor med rårörda hjortron, fältsallad, körvel, färskost med svamp och saltrostade pumpakärnor.  
*Carpaccio på 3 sorters betor med fältsallad honung, champagne och hansjö feta. 
*Toast Skagen på handskalade räkor med pepparrot, dill, smörstekt levain, forellrom, gröna blad, citron, schalotttenlök.  

Varmrätter. 
*Fjällröding med champagnesås, gräslök, stenbitsrom, bakad jordärtskocka och mandelpotatis samt dillpicklad gurka.
*Hjortrostbiff med gräddkokt savoykål, rökt sidfläsk, blomkål, maderiasås, persilja och inlagda hjortron. Potatiskaka med hansjö gulla.
*Oxfilé Rossini, toast, spenat, haricotverts, schalottenlök madeirasås parmesansås, potatispuré. 
*Grillat spetskål med rödvinskokta belugalinser samt rostade hasselnötter, gulla, körvel, rotfrukschips.

Desserter. 
*Vaniljkräm med mandelkaka, vaniljkokta hjortron, kanderad mandel, salt kola. 
*Bakad choklad med kokostosca, rårörda hallon med mynta samt färskost med vanilj.
*3 olika ostar från hansjömejerier med äppelchutney, fikon och rostad läfsa.  

Snittar.
*Läfsa med rökt hjort, färskost, pepparrot och persilja.
*Levain, lufttorkad skinka, krasse, kalamataoliv, aioli.
*Krustad med Skagen, picklad rödlök, dill och stenbitsrom.
*Kavring med hansjöost, fikon och honung.  

Vi har anläggningarna och erfarenheten

Om du inte bara är ute efter att bjuda till fest utan även en oförglömlig upplevelse i en fantastisk miljö så har vi erfarenheten och anläggningarna för att kunna uppnå detta. Kontakta oss gärna om du vill diskutera dina idéer med oss, vi är säkra på att vi kan komma med lite tips inför festen.

 

bild-