Bröllop & Fest.

När du ska ha bröllop eller fest i Orsa och Dalarna med en magnifik miljö är det oss du ska anlita. Vi vet hur viktigt det är för dig att din fest eller tillställning blir lyckad. Vi åtar oss att arrangera alla sorters fester och med den miljö och vår erfarenhet kan vi lova att det blir precis som du vill ha det. Naturligtvis, om du inte vet hur du vill ha det så hjälper vi dig gärna på vägen.

Vi hjälper er att arrangera festen ni drömmer om. Bröllop, 50-årsfesten, eller kanske företagsfest.
Med fantastisk utsikt och unik miljö är Toppstugan eller smidgården den perfekta platsen för alla typer av arrangemang.
Vi erbjuder färdiga menyer eller hjälper er att komponera en meny efter era önskemål.
På gångavstånd från Toppstugan finns det goda övernattningsmöjligheter i Grönklitt’s stugor och lägenheter och på smidgården ligger stugor med boende precis runt knuten.

Kontakta oss för offert för just ert arrangemang!

Restaurangerna på Orsa Grönklitt samt Smidgården i Fryksås.

Dalasmaker driver restaurangerna på Orsa Grönklitt i Dalarna samt Smidgården i Fryksås. Naturen bjuder på miljöer utöver det vanliga samtidigt som vi på Dalasmaker försöker matcha detta i vår mat samt våra miljöer i restaurangerna.

Dalasmaker_Skyltning_Bröllopsinfo

Vi har anläggningarna och erfarenheten

Om du inte bara är ute efter att bjuda till fest utan även en oförglömlig upplevelse i en fantastisk miljö så har vi erfarenheten och anläggningarna för att kunna uppnå detta. Kontakta oss gärna om du vill diskutera dina idéer med oss, vi är säkra på att vi kan komma med lite tips inför festen.

 

bild-