Fondueafton.
Meny.
Oxfilé.
Vegetarisk. Oumph, halloumi, grönsaker. (förbokas)
Varma tillbehör.
Pommes.
Sötpotatispommes.
Friterad lökknyte.
Potatisgratäng.
Vitlöksbröd.
Kalla tillbehör.
Blandsallad.
Primörsallad på dagens primörer med Kallpressad rapsolja och färska örter.
Tomatsallad med picklad rödlök, persilja och basilikaolja.
Blandade oliver marinerade i vitlök och örter.
Quinoa med salladslök, selleri, gräslök och citron.
Olika meloner.
Coleslaw.
Gurksallad med chili, koriander, sesam, soya.
Humus.
Såser.
Bearnaise.
Chilibearnaise.
Jalapenoemulsion.
Aioli.
Rödvinsås.
Vuxen 449kr.
Barn upp till 16 år 19 kr per år.
Dessert
Hjortron.
Rättviks vaniljglass, vaniljkokta hjortron och kaksmulor.
139:-
Choklad.
Mjölkchokladpannacotta med rårörda hallon, vaniljfärskost och kaksmulor.
139:-
Glass.
Vaniljglass från Rättviksglass med chokladsås och marshmallows.
79:-

