Fondue & raclettafton
Varmt välkommen till vår fondue och raclettafton.
I decennier har fondue varit en klassiker i fjällen som bara måste upplevas på plats.
Vi dukar upp grytan på bordet där ni tillagar oxfilén själva. Till detta serveras goda tillbehör i form av sallader, grönsaker, bröd, såser och potatisrätter. Vill ni få ännu mer känsla av alperna är det raclett ni ska boka.
Från parkeringen åker ni med vår 4 hjuling och släde sista biten.
Givetvis även med en dessertmeny för gottegrisen efter maten.
Fre lör kl. 18.00 – 21.00 Samt Tisdagar kväll vecka 1,7,8,9,10,15.
Boka bord i länk ovan eller på 0250-46231.
Pris: Vux 419:-, 7-16 år 210:-, 3-6 år 110:-.
Meny
Fondue
Oxfilé
Raclett
Cornichonger
Lufttorkad skinka
Skivade Champinjoner
Kokt skivad potatis
Dijonsenapsvinigrett
Buffé
Vitlöksbröd
Pommes
Potatisgratäng
Bakad rotselleri
Rödbetor med havssalt och olivolja
Lökringar
Tomat och löksallad
Coleslaw
Ceasarsallad med bacon och krutonger
Grönsallad
Rostad blomkålssallad
Marinerade champinjoner
Vattenmelon
Marinerade oliver
Aioli
Bea
Koriander och tomatsalsa