Avsmakningsmeny.
Smidgården välkomnar er till en middagsupplevelse.
Vi har valt att jobba med producenter som finns i närområdet i största möjliga mån då hållbarhet är viktigare än någonsin.
Smidgårdens fäbodmenyer finns i tre olika utförande.
Väl valda drycker finns i kombination till rätterna.
Lilla avsmakningsmenyn.
*Tunnskuren torsk, ärt- och mandelpuré, brysselkål, blodgrape.
*Hjortrostbiff bräserad i mörk öl, tryffelsky, mandelpotatispuré, hjortkorv, palsternacka.
*Kittost från Skärvångens bymejeri, aprikos, dadlar, krossade mandlar.
*Brownie, messmörsglass, brynt smörpulver, körsbär smaksatta med Sri Lanka-kanel, oxalis
598 kr.
Gröna avsmakningsmenyn.
*Tunnskuren majrova, ärt- och mandelpuré, brysselkål, blodgrape.
*Råstekt rotselleri, vita bönor, löksky smaksatt med timjan och rostad vitlök, bakad pärllök.
*Kittost från Skärvångens bymejeri, aprikos, dadlar, krossade mandlar.
*Brownie, messmörsglass, brynt smörpulver, körsbär smaksatta med Sri Lanka-kanel, oxalis
548 kr.
Stora avsmakningsmenyn.
*Tunnskuren torsk, ärt- och mandelpuré, brysselkål, blodgrape.
*Gravad vildand, granskottsemulsion, fläderkapris, kungsmussling rimmad med ärtsoja, pecorino, krasse.
*Gös, råstekt rotselleri, blomkålscrème, musselsky smaksatt med timjan och purjolök, laxrom, gräslök.
*Hjortrostbiff bräserad i mörk öl, tryffelsky, mandelpotatispuré, hjortkorv, palsternacka.
*Kittost från Skärvångens bymejeri, aprikos, dadlar, krossade mandlar.
*Brownie, messmörsglass, brynt smörpulver, körsbär smaksatta med Sri Lanka-kanel, oxalis.
698 kr.