Catering

Inga problem det löser vi!!!
Vi erbjuder catering vid små och stora tillställningar och oavsett vad det är för typ av tillställning anpassar vi oss till era önskemål.
Det finns mängder av saker man bör tänka på när man ska planera sin fest så låt oss hjälpa er så slipper ni stressen.
Vi hjälper dig gärna under hela vägen och med vår erfarenhet är vi säkra på att inget missas och ni själva kan också njuta av er tillställning.

Välkommen att kontakta oss med din förfrågan eller om du bara är intresserad av information.
info@dalasmaker.se

Vi har våra restauranger på Orsa Grönklitt & Fryksås i Dalarna men självklart gör vi även leveranser där ni önskar. Inget är omöjligt så låt oss tillsammans skapa en underbar tillställning.

Ska ni ha fest löser vi självklart maten och nedan har ni ett urval av våra olika menyer. Beställning enligt följande:

Mejla oss på info@dalasmaker.se senast 7 dagar innan.
Minimum 10 pers.
Skriv antal & eventuella allergier.
Hämtas på smidgården enligt bestämd tid.
Betalas på plats.

Smidgården bas.

Smidgårdens tjälknöl på svensk älg. Sallad på färskpotatis och marinerade grönsaker. Gröna blad och örter. Örtkräm. Bröd och vispat smör. 180 kr per pers.

Smidgården mer.

Smidgårdens tjälknöl på svensk älg. Grillad svensk majskyckling smaksatt med citron och backtimjan. Varmrökt msc märkt lax. Sallad på färskpotatis och marinerade grönsaker. Gröna blad och örter. Örtkräm. Bröd och vispat smör. 230 kr per pers.

Smidgården mest.

Smidgårdens tjälknöl på svensk älg. Grillad svensk majskyckling smaksatt med citron och backtimjan. Varmrökt msc märkt lax. Svartrökt svensk fäbodskinka. Sallad på färskpotatis och marinerade grönsaker. Gröna blad och örter. örtkräm. Brie och rabarbermarmelad. Bröd och vispat smör. 280 kr per pers.

Smidgårdens smörgåstårta.

Svartrökt svensk skinka, handskalade msc märkta räkor, hemslagen majonnäs, ägg, blad och örter. 85 kr per pers.

Dessert.

Vitchokladpudding med rabarber och jordgubbar samt havrecrisp. 80 kr per pers.

Varför catering

Det är bekvämt att få samma service som på restaurangen fast restaurangen kommer till dig. Du kan således välja att ha din fest hemma eller i en annan miljö som är av betydelse för dig. Eller varför inte anordna en företagspicnic där vi kommer med maten. Har du idéer är du välkommen att kontakta oss.