Jul- och nyårsprogram.

För alla menyer och info se nedan.

Julbord 24 dec.

Slip julstöket i stugan och kom till oss och njut av vårt klassiskt julbord ink glögg och kaffe. 
Tid: kl 12.00 – 16.00. vi tar bokningar varje kvart.
Boka bord på info@dalasmaker.se
Pris: Vuxen 695 kr, Upp till 16 år 22 kr per år.

Julkasse 24 dec.

Vill ni äta julmaten i stugan och slipa julstöket så boka vår julkasse.
Hämtas på ugglan och björnen 24 dec kl 10.00 – 12.00.
Boka på info@dalasmaker.se senast 20 dec.
Pris: 395 kr per portion.
För meny se nedan.

Nyårsmeny 31 dec.

Tid: kl. 18.00 – 22.00. 
Boka bord på info@dalasmaker.se
Pris: Vuxen 695kr. Upp till 16 år 22 kr per år. 
För meny se nedan.

Julkasse 24 dec.

Kallt.
Senapsill
Löksill
Romsill
Matjessill
Hovmästarsås
Rödlök
Rökt lax
Gravad lax
Gräslöksmajonnäs
Gräddfil
Ägghalvor med räkor.
Rödbetsallad
Julskinka
Rökt korv
Pastrami
Senap
Saltgurka
Olika sorters bröd

Varmt.
Köttbullar
Prinskorv
Janssons frestelse
Potatis

Dessert.
Ris ala malta
Saftsås
Pepparkaka

Nyårsmeny Ugglan och björnen 31 dec.

Förrätt
Toast Skagen på handskalade räkor samt rostat levain, gröna blad, citron, picklad rödlök, toppas med dill och forellrom.

Grillbuffé.  
Biff, kyckling, fläsk, Johan i hallen korvar, lax, spetskål.  
Potatisgratäng.
Pommes frites.
Bakad lök med backtimjan och flingsalt.
Vispat kryddsmör.
Bearnaisesås. 
Bbq sås.
Aioli. 
Blandsallad. 
Tomat och mozzarellasallad med rödlök och örter. 
Oliver marinerade i vitlök och örter.
Olika sorters melon.
Coleslaw.
Primörsallad med kallpressad rapsolja, oregano och rostad vitlök. 
Surdegsbröd och smör.  

Desserbuffé. 
Kladdkaka med vaniljgrädde och rårörda bär. 
Ostar med kex och marmelad mm. 
Vaniljkräm med salt karamell och kaksmulor.

Öppettider:

Alla dagar kl 11.00 - 14.00.
Från spåren ligger sön - ons 11.00 - 15.00 tor - lör 11:00 - 20:00.