Toppstugan.

Välkommen till Toppstugan belägen på 561 meters höjd över havet. Njut av våran härliga lunchmeny till den magiska utsikten över Siljan, Dalafjällen och Björnparken. För den med lite mindre hunger erbjuder vi smarriga smörgåsar samt våfflor och fika. Självklart är baren laddad med kylda drycker.

Café.

Här är det aldrig långt till en smarrig fika. Frasig våffla, goda kakor eller matiga baguetter är alltid ett välkommet inslag mellan åken.
Alla dagar kl. 10.00 – 17.00, Våfflor serveras mellan kl. 11.00 – 16.00

Lunchmeny.

Kockarna står redo med en bred härlig meny med vällagade och mättande rätter för både vuxna och barn. Alla dagar kl. 11.00 – 15.00.

American BBQ

Varmt välkommen till vår grillbuffé där kockarna matar grillen full med oxfilé, kycklingfilé, fläskfilé samt korvar och vegetariskt. Du äter så mycket du bara orkar och dessutom ingår en mängd goda tillbehör i form av sallader, såser och potatisrätter. Blåbäret Bärra med vänner bjuder på en ny härlig show som underhåller liten som stor. Givetvis bjuder Bärra alla barn på glass.
Pris: vuxen 320 kr, barn 7-16 159 kr, barn 3-6 80 kr.

Fondue & racletteafton

Flera kvällar i veckan dukar vi upp vår mycket uppskattade fondue och racletteafton, en riktig fjällklassiker när den är som bäst. På borden kokar fonduegrytan som ni tillagar oxfilén i eller det heta järnet som ni smälter racletteosten på. Till det serveras en stor härlig buffé med sallader, såser, potatistillbehör samt vitlöksbröd mm. Från parkeringen till toppstugan åker ni fyrhjuling med släde till toppen och för er som hellre ställer bilen vid stugan åker ni gratis med Grönklitt express.
Fredag & lördagar kl. 18.00 – 21.00.
Pris: vuxen 398 kr, barn 8-15 år 198 kr, barn 3-7 år 95 kr.

 

Grönklitt Express

Dalasmaker – Restaurangerna på Orsa Grönklitt i Dalarna

Dalasmaker driver restaurangerna på Orsa Grönklitt i Dalarna. Toppstugan ligger på toppen av skidbacken med milsvid utsikt.

Öppettider:

Alla dagar 10:00 - 17:00.
Ons, fre & lör kl 10:00 - 21:00.

Från facebook...
"Inte alla ställen man kan se tigrar när man trycker en burgare..." - Micke Sandvik
"Enda afterskin där man kan få se en livs levande tiger gå förbi utanför i snön" - Jörgen Öhrström

Gör som 157 SKI TEAM, Orsa sk och Orsa alpina anlita oss för era måltider.

toppstugan_brollop_fest