Lunchmeny.

Raggmunk. Dalasmaker selection
Smidgårdens raggmunk med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon.
Smidgårdens raggmunk with fried grated pork and ripe lingon.
135:-

Wallenbergare. Dalasmaker selection
Vilt-Wallenbergare med Kantarellsås, sockrade vinbär, syrade morötter och potatispuré.
Wild Wallenberg with Cantarella sauce, sugared currants, soured carrots and potato puree.
165:-

Gulasch.
Smidgårdens gulasch med citruskräm och hembakt bröd.
Smidgårdens gulasch with citrus cream and homemade bread.
139:-

Renkorv. Dalasmaker selection
Halstrad renkorv med surkål, bacon, äpple, grovsenapskräm och mandelpotatis.
Reindear sasuage with sauerkraut, bacon, apple, clove cream and almond potatoes.
160:-

Rödingläfsa. Dalasmaker selection
Läfsa med gravad fjällröding, mandelpotatis, ägg, örtkräm, syrad lök och citron.
Läfsa with artic char, almond potato, egg, herb cream, acidized onion and lemon.
135:-

Renläfsa. Dalasmaker selection
Läfsa med rökt ren, kantareller, äpple och pepparrotskräm.
Läfsa with smoked reindear, cantarell, apple and horseradish cream.
135:-

Ostläfsa. Dalasmaker selection
Läfsa med småost från Hansjö.
Läfsa with small cheese from Hansjö.
85:-

Hallonvåffla.
Våffla med hallonsylt och vispad grädde.
Waffle with raspberry and whipped cream.
69:-

Hjortronvåffla. Dalasmaker selection
Våffla med hjortronsylt och vispad grädde.
Waffle with cloudberry and whipped cream.
89:-

Nutellavåffla.
Våffla med nutella och vaniljglass.
Waffle with nutella and vanilla ice cream.
69:-

Löjromsvåffla.
Våffla med löjrom, syrad grädde, citron och rödlök.
Waffle with whitefish roe, sour cream, lemon and red onions.
175:-