À la carte.

Inför varje helg komponerar vi en ny meny där vi tar hänsyn till ursprung och säsong. Vi fokuserar på ett par rätter per helg, så det vi har är inte mest men det vi har är bäst.

Skoterpaket/Kvällens trerätters.

Välj valfri förrätt, varmrätt och dessert ur menyn.
498:-

Förrätter

Gravad fjällröding med picklad dillgurka, rågbröd, vispat smör, chips och enbärsemulsion. 
145:-

Lättgravad renfilé med tryffelsallad, friterad lök, vit champinjon, körvel och rättika.
155:-

Krämig jordärtskockssoppa smaksatt med tryffel och vittvin. Serveras med surdegskrutonger och bondbönor. 
145:-

Varmrätter

Halstrad fjällröding med bakad palsternacka och sockerärtor samt potatispuré och syrad löjromssås. 
298:-

Helstekt rotselleri med gräddkokta kantareller, torkad och bakad kål samt pepparstekta morötter. 
249:-

Lammburgare med brieost från Hansjö, picklad lök, romansallad, marinerat äpple, surdegsbröd, chips och gräslöksdressing.  
269:-

Rosastekt oxfilé med stuvade kantareller, syrat äpple, bacon och lök samt potatispuré. 
298:-

Desserter

Fryst vaniljpudding med fattigriddare, krossade kanderade nötter och kolasås. 
105:-

Vaniljglass från Rättvik med krossad brownie, maräng och varm chokladsås. 
105:-

Två sorters ostar från Hansjö mejeri med tillbehör. 
105:-