Kvälls À la carte.

Förrätter.

Ärtsoppa. 
Krämig grön ärtsoppa med pepparrotskräm, surdegskrutonger samt örter.
129:-

Aborre. 
Gravad abborre med krossande gröna ärtor, friterad jordärtskocka, rökt forellrom, dill samt emulsion på champagnevinäger.
129:-

Carpaccio. 
Carpaccio på sollerö fjällko med krispig schalottenlök, tryffelmajonnäs, syltade kantareller, Hansjö gullaost samt friterad lav.
129:-

Varmrätter.

Ren.
Örtstekt renytterfilé med rostad karl-johansvamp och krämig cognacssås. Serveras med råraka och torkad grönkål.
349:-

Röding.
Halstrad fjällröding från Vilhelmina med bakad spetskål och buerre blanch. Serveras med potatispuré smaksatt med örter.
298:-

Rotselleri.
Helbakad rotselleri med spetskål, rostad karl-johansvamp samt tryffelsås. Serveras med råraka och torkad grönkål.
298:-

Dessert.

Hjortron. 
Vaniljkräm med inkokta hjortron och havrekrisp.
98:-

Lingon och choklad.
Mörk chokladkaka med lingonmousse, salt kola samt rostad digestive.
98:-

Ost.
3 sorters ostar från Hansjömejeri. Serveras med fikonmarmelad, krispigt tunnbröd samt päron.
98:-

Menypris
Välj din egen trerätters för 515:-

Öppettider:

Tor & sön kl 10:00 - 16:00.
Fre & Lör kl 10:00 - 21:00.
Vecka 51,1,7,8,9,15 alla dagar kl 10:00 - 16:00.

toppstugan_brollop_fest

 

 

 

 

Gör som 157 SKI TEAM och Orsa sk anlita oss för era måltider.

Kommande aktiviteter

januari

21decHela dagen30aprVåffelturer

februari

21decHela dagen30aprVåffelturer

mars

21decHela dagen30aprVåffelturer

april

21decHela dagen30aprVåffelturer