Kvälls À la carte, fondue & raclette.

Förrätter 

Gravad fjällröding
Dill- och citrongravad fjällröding med jordärtskocka, gräslöksemulsionpicklad fänkålforellrom samt rostad läfsa.
149:-  

Älgcarpaccio
Carpaccio på älg med syltade kantareller, pinjenötter, 
rucola, skogssvampskräm, ost från Hansjö, svartpeppar och olivolja.
149:- 

Jordärtskockssoppa
Krämig jordärtskockssoppa smaksatt med tryffel.
Serveras med krispiga surdegskrutonger och gräslök.
139:- 

Varmrätter 

Fondue
Smidgårdens fondue med svensk oxfilé som man tillagar själv vid bordet i mustig buljong. Serveras med tillbehör som potatisgratäng, primörer, kalla och varma såser.
Fondue med oxfilé 449:-, 7-16 år 198:-, 3-6 år  95:-
Fondue med kvällens viltkött 499:- 

Raclette
Smidgårdens ostraclette med klassiska tillbehör som skinka, champinjoner, potatis, dijonsenapskräm samt cornichonger.
449:-

Fjällröding
Halstrad fjällröding med syrad löjromssås, bakad spetskål och sockerärtor.
Serveras med potatispuré.
298:- 

Ren
Rosastekt renytterfilé med bakad rotselleri, rostad morot, vinbär och smörstekta kantareller.
Serveras med krämig calvadossås samt potatispuré.
349: 

Rotselleri
Hel bakad rotselleri med smörstekta kantareller, krispig grönkål och rostad morot. Serveras med beurre blanc smaksatt med champagnevinäger samt potatispuré.
298:- 

Dessert  

Hjortron
Mandel- och citronkaka med hjortronmylta, rosmarinmaräng, vispad grädde och rostad mandel.
119:- 

Choklad
Mörk chokladmousse med vaniljkokta blåbär, chokladkaka samt havre- och hallonkrisp.
98:- 

Hansjö osttallrik
Två sorters ostar från Hansjömejeri serveras med grön tomatmarmeladråhyvlat päron samt krispig läfsa.
129:- 

Öppettider:

Sön - tor kl. 10.00 - 16.00.
Fre - lör kl. 10.00 - 20.00.

toppstugan_brollop_fest

Gör som 157 SKI TEAM och Orsa sk anlita oss för era måltider.

 

 

 

 

Kommande aktiviteter

Inga händelser