À la carte.

Inför varje helg komponerar vi en ny meny där vi tar hänsyn till ursprung och säsong. Vi focuserar på ett par rätter per helg, så det vi har är inte mest men det vi har är bäst.

Skoterpaket

Rökt öring, inkokt äpple, bakad äggkräm, kavringskrutong och dill.
Bakat svenskt renytterlår med saltbakad selleri, stuvade murklor, potatiskaka och vinbär.
Sockerkaka, hjortron och vaniljskum.
498:-

Förrätter

Råbiff på älg, friterad kapris, bakad rödbeta och dijonsenap.
145:-

Rökt öring, inkokt äpple, bakad äggkräm, kavringskrutong och dill.
145:-

Risotto med kantareller, karl-Johansvamp och tryffel.
135:-

Varmrätter

Halstrad fjällröding, bakad lök och palsternacka, beurréblanche, dill och potatispuré.
295:-

Bakade lök och palsternacka, stuvade murklor, potatiskaka och torkad grönkål.
249:-

Bakat svenskt renytterlår med saltbakad selleri, stuvade murklor, potatiskaka och vinbär.
298:-

Desserter

Sockerkaka, hjortron från Älvdalen och vaniljskum.
98:-

Hasselnötstryffel med hallonkrisp och mandelgrädde.
98:-

Olika sorters ostar från Hansjö mejeri med tillbehör.
129:-